Osec staat voor Otten Security en is het resultaat van inmiddels 30 jaar praktijkervaring en ondernemen in de beveiligingsbranche. Osec is leverancier van elektronische beveiligingsproducten op het gebied van Inbraak, CCTV, Toegangscontrole en Brand aan een groot aantal professionele beveiligingsinstallateurs. Op hun beurt voorzien zij hun klanten o.a. van (IP)camera’s, Netwerkvideorecorders, Inbraak- en Toegangscontrole Systemen en CCTV producten. Hiermee voorziet Osec bedrijfspanden en –terreinen maar ook woonhuizen in heel Nederland van producten die hen helpen bij het beveiligen van hun objecten en eigendommen.

Ons bedrijf

Osec B.V. is in 2005 opgericht door Erwin Otten en staat voor ‘Otten’ en ‘Security’. Ons bedrijf is gevestigd in Purmerend met ieder jaar een gezonde groei. Op dit moment werken wij met een team 22 enthousiaste en gedreven professionals waarbij we eind 2011 zijn verhuisd naar ons huidige pand aan de Signaal 84 in Purmerend. Omdat wij dicht bij de afnemer staan voelen we haarfijn aan wat de behoefte is in de markt. Daardoor zijn wij in staat mee te denken over passende bestaande én nieuwe oplossingen. We leveren alleen producten waar wij zelf voor 100% achter staan en waarvan wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Alleen dan kunnen we oprecht met u meedenken om zo een geloofwaardige partner te zijn.

Onze ambitie

We hebben een belangrijke ambitie die we richting onze klanten wil vervullen. Onze focus ligt op het bieden van een compleet maar vooral een kwalitatief hoogstaand assortiment dat zich onderscheidt op de Nederlandse markt. Diepe Integratie met derden zoals KNX, Crestron en Fibaro Home Automation zijn belangrijke speerpunten voor ons daar Integratie in ons DNA zit. Door het aangaan van strategische allianties, zoals het verkrijgen van de exclusieve verkooprechten van de technisch gedreven partner Satel, kunnen wij dit doel realiseren. Doordat Satel producent is van haar eigen producten kunnen we samen met hen inspelen op de groeiende en veranderende vraag uit de markt naar innovatieve producten en oplossingen.