Dit najaar organiseert Osec een inspirerend evenement waarbij de belangrijkste ontwikkelingen in de beveiligingsbranche aan bod komen: Osec Exclusive. Op een prachtige locatie, in het midden van het land, krijgt u een exclusief voorproefje van diverse nieuwe producten en wordt u bijgepraat over alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van beveiligingstechnologie.

Datum: Woensdag 30 oktober 2019
Locatie: InnStyle
Adres: Herenweg 55, 3601 AN Maarssen
Tijd: 11:30 - 17:00 uur
Parkeren: Gratis!

 

Osec Exclusive 2019
Verrassen, inspireren en informeren. Dát zijn de kernwoorden van deze Osec Exclusive. Aan het eind van de middag keert u gegarandeerd volledig op de hoogte en geïnspireerd huiswaarts. Diverse activiteiten bieden u de kans om zelf in gesprek te gaan met de fabrikanten en nieuwe technieken en ontwikkelingen te leren kennen. Loop bijvoorbeeld een rondje over de beursvloer of sluit aan bij een inspirerende presentatie! Er zijn bovendien leuke prijzen te winnen. Probeer bijvoorbeeld een drijvend target te raken met een golfbal of een pijl. Slaat u als eerste een hole-in-one?

U vindt onder andere de volgende fabrikanten op de beursvloer: Dahua, Paxton, Suprema, Axxon, Honeywell, SATEL, Bosch en XPR! Bovendien stopt ook de Hikvision Roadshow bij de Osec Exclusive én vliegt de Cyber Security Director over om een inspirerende presentatie te geven over de mythen en feiten op het gebied van cyber security in de beveiligingssector. Dit wilt u niet missen!

Met heerlijke hapjes en drankjes ontbreekt het u gedurende de middag aan niets. Uiteraard heeft u bij de aansluitende borrel voldoende mogelijkheid om te netwerken.

Aanmelden
Deelnemen aan dit evenement is gratis! Registreren doet u via onderstaande link.

Hopelijk zien wij u op 30 oktober!

 

Aanmelden Osec Exclusive 2019