Save the date: Osec Exclusive | 30 oktober 2019


Geplaatst op 23-08-2019


 

Op woensdag 30 oktober 2019 organiseert Osec een inspirerend evenement waarbij de belangrijkste ontwikkelingen in de beveiligingsbranche aan bod komen: Osec Exclusive. Op een prachtige locatie, in het midden van Nederland, krijgt u uitgebreid de mogelijkheid om nieuwe producten en technieken te leren kennen, in gesprek te gaan met diverse leveranciers en te ontdekken wat tegenwoordig de grootste uitdagingen zijn op het gebied van beveiliging.

  • Datum: 30 oktober 2019
  • Locatie: InnStyle
  • Adres: Herenweg 55, 3602 AN Maarssen
  • Tijd: In de middag (het precieze programma blijft nog even geheim!)

Osec Exclusive

Laat u verrassen, inspireren en informeren! Osec Exclusive is hét evenement waarna u gegarandeerd volledig op de hoogte en vol nieuwe energie huiswaarts keert. Gedurende de middag heeft u de mogelijkheid om op verschillende manieren uw vakkennis uit te breiden. Loop bijvoorbeeld een rondje over de beursvloer en ontdek nieuwe producten en technieken, of sluit aan bij een korte en inspirerende presentatie (OtalX) en verdiep u in de grootste uitdagingen op het gebied van beveiligingstechnologie.

Dankzij heerlijke hapjes en drankjes ontbreekt het u gedurende de dag aan niets. Uiteraard sluiten we de dag af met een borrel, zodat er ook voldoende gelegenheid is om te netwerken.

Het programma

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de invulling van het programma. Daarom houden wij de details nog heel even geheim, maar u bent verzekerd van een onvergetelijke, inspirerende en gezellige middag!

Leuk, ik wil erbij zijn!

Deelname aan die event is gratis. Wilt u zich wel van tevoren registreren? Dat maakt het wat makkelijker om in te schatten hoeveel hapjes en drankjes er nodig zijn. Registeren doet u via: www.osec-exclusive.nl.

Hopelijk zien wij u op woensdag 30 oktober!

Met vriendelijke groet,

Uw Osec Team!Zoeken in nieuws

Nieuws Categorieën