/images/Hikvision_intercom_800x400.png

Nu verkrijgbaar: nieuwe generatie Hikvision IP video intercomsysteem


Geplaatst op 23-09-2019


Sinds kort is bij Osec een nieuw intercomsysteem van Hikvision verkrijgbaar: het tweede generatie IP video intercomsysteem. Met dit modulaire systeem is het mogelijk om het intercomsysteem volledig naar de wensen van de eindgebruiker aan te passen. Daarom is het geschikt voor zowel kleinere omgevingen, bijvoorbeeld een woonhuis, als grotere omgevingen, bijvoorbeeld kantoorgebouwen of appartementen.

Makkelijk in gebruik

Bij het ontwikkelen van dit nieuwe intercomsysteem stond gebruiksvriendelijkheid centraal. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via een mobiele telefoon te reageren op oproepen van de deurbel, om bijvoorbeeld hekken en liften via dit systeem te bedienen en kan het systeem gecombineerd worden met beveiligingscamera’s en alarmsystemen via Hik-Connect.

Modulair deurstation

Het deurstation is aan te passen naar iedere situatie. De gebruiker kiest zelf welke intercomproducten nodig zijn, bijvoorbeeld: een toetsenbord, beldrukkers, een indicatiemodule en een kaartlezer. Op onze website ziet u welke inbouwframes en opties bij ons verkrijgbaar zijn.

Binnenposten

Er zijn drie verschillende binnenposten verkrijgbaar. Deze zijn allemaal geschikt voor standaard PoE en ondersteunen wifi. Dit versnelt en vereenvoudigt het installeren en configureren. Uiteraard beschikken al deze binnenposten over de functies om op afstand deuren te openen, live video’s te tonen van deurstations en/of camera’s en berichten en afbeeldingen op te slaan (indien er gebruik wordt gemaakt van een SD-kaart).

U vindt alle nieuwe Hikvision intercomproducten op onze website. Heeft u interesse in de nieuwe producten of heeft u advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op via ons contactformulier op de website of via 0299 – 666 662.

Met vriendelijke groet,

Uw Osec Team!