Nieuw product ABAX 2 – Draadloze tweekanaals inbouwcontroller


Geplaatst op 26-07-2019


 

Ongeveer twee maanden geleden werd ABAX 2 geïntroduceerd en startte Osec met het aanbieden van diverse producten voor dit nieuwe tweeweg draadloze systeem van SATEL. Deze week heeft Osec het productassortiment verder uitgebreid met een nieuw ABAX 2 product, de: ASW-210.

Draadloze tweekanaals inbouwcontroller

Met de ASW-210 module is het mogelijk om 230V AC apparaten op afstand aan/uit te schakelen. Bovendien kunnen de apparaten via de controller-ingangen handmatig bediend worden met behulp van bekabelde schakelaars. De compacte controller is ontworpen voor inbouwmontage en is voorzien van twee besturingsingangen.

De ASW-210 vervangt de ASW-100, deze is dan ook niet meer leverbaar.

Van ABAX naar ABAX 2

Vanwege de introductie van ABAX 2 worden er geen producten meer gemaakt voor het oorspronkelijke ABAX systeem. Dit betekent echter niet dat al uw oudere ABAX producten overbodig zijn geworden. Tot op bepaalde hoogte kunnen diverse ABAX en ABAX 2 producten prima samenwerken. Hier kleven dan vaak welk enkele beperkingen aan.

Om u hierbij te helpen, heeft Osec een schema opgesteld waarin staat aangegeven welke producten elkaar wel/niet ondersteunen, welke producten nieuwe updates nodig hebben en welke producten in de plaats komen van de oude ABAX producten. U vindt dit schema op onze website.

Heeft u nog verdere vragen over ABAX 2 of heeft u advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via 0299 – 666 662.

Met vriendelijke groet,

Uw Osec Team!

Let op! Om de ASW-210 te laten werken met het ABAX systeem, is het noodzakelijk om de firmware van de ACU-120 of ACU-270 controller te updaten naar versie v5.04 vanaf 19-12-2018 of nieuwer. Deze firmware vindt op onze website.Zoeken in nieuws

Nieuws Categorieën