Dahua's prijzen maand!


Geplaatst op 05-09-2019


 

Dahua pakt deze maand groots uit en roept september uit tot prijzen maand. Van 1 september 2019 tot en met 25 september 2019 maakt u kans op vele grote prijzen, zoals iPad ‘s, MacBook’s en zelfs een Ford Fiesta!

Voorwaarden

Voor iedere volle €600,- orderwaarde aan Dahua-producten ontvangt u één lot. Als u bijvoorbeeld voor €3800,- aan Dahua-producten bestelt, ontvangt u dus 6 loten. Het is niet mogelijk om orders te combineren om aan het minimale bestelbedrag te komen.

Graag verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden van de actie. Deze vindt u op onze website.

De loterij

De prijswinnaars worden bekendgemaakt tijdens de Dahua Solution Day op woensdag 2 oktober in het Koning Willem II stadion in Tilburg. Om 16:15 uur trekt een neutraal persoon de 16 winnende loten. U bent van harte uitgenodigd om bij dit evenement aanwezig te zijn.

Dahua Solution Day

Behalve de prijsuitreiking, heeft de Dahua Solution Day nog veel meer leuks voor u in petto! Diverse gastsprekers komen hier meer vertellen over de wet- en regelgeving omtrent cameratoezicht en kunstmatige intelligentie. Uiteraard krijgt u hier ook de nieuwste producten te zien.

Inschrijven voor dit evenement doet u via: sales.benelux@dahuatech.com

Grijp snel uw kans! Wie weet rijdt u dan binnenkort wel rond in een gloednieuwe Ford Fiesta!

Met vriendelijke groet,

Uw Osec Team!Zoeken in nieuws

Nieuws Categorieën